Δες πώς γιόρτασε η Νικόλ Κίντμαν την 9η επέτειο γάμου (φωτό & vds)

26.06.2015
Ευτυχισμένη, ερωτευμένη και πλήρης η διάσημη ηθοποιός καμάρωσε για τον σύζυγο και την οικογένειά τους σε μια σπάνια δημόσια δήλωση.

9 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και ο Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και, όπως αποκάλυψε μέσω Facebook η ίδια η 48χρονη σταρ, το γιόρτασαν οικογενειακώς στο Μίσιγκαν.

"9 χρόνια αγάπης" γράφει στη λεζάντα δίπλα από αυτή τη γλυκύτατη φωτογραφία που πόσταρε πριν από λίγες ώρες η Νικόλ με την ίδια, τον Κιθ και τις κόρες τους, την 6χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 4χρονη Φέιθ Μάργκαρετ.

Τελευταία φορά που η Κίντμαν είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τα παιδιά της ήταν πριν από έναν χρόνο όπου οικογενειακώς είχαν συμμετάσχει στην κίνηση της κάντρι τραγουδίστριας Ρίμπα ΜακΙντάιρ #PrayForPeace -τη βλέπετε ακριβώς στη συνέχεια.

Όσο για το τι έκανε στο Μίσιγκαν η διάσημη οικογένεια;;; Δουλειά:

Προγραμματισμένη η συναυλία του Κιθ Ούρμπαν στην πόλη και οι γυναίκες του τον συνόδευσαν όλο χαρά. Η Νικόλ μάλιστα διασκέδαζε πίσω από τις κουρτίνες και ευχαρίστησε δημόσια το Μίσιγκαν "για μια απίθανη επέτειο" με αυτό το κλιπάκι.

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Thanks Michigan for a great night and a great anniversary. Nic xx

Posted by Nicole Kidman on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015