Καυτή Κοκκίνου αποκαλύπτει την ηλικία της!

26.06.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly που κυκλοφορεί η Έλλη Κοκκίνου.

Μιλώντας για το πώς νιώθει κι αν αυτό που νιώθει στμφωνεί με την πραγματική της ηλικία, η Κοκκίνου τονίζει:

«Νιώθω πιο νέα από σαράντα πέντε που είμαι. Στο σώμα μου βλέπω αλλαγές που είναι λογικό να έρχονται με τα χρόνια. Αλλά νιώθω πολύ πιο νέα».

Όσον αφορά στο αν θα έκανε πλαστικές επεμβάσεις, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε ότι:

«Όταν και εάν προκύψει, δεν είμαι κατά. Είμαι υπέρ. Αρκεί να είναι μικρές αλλαγές που να μη σε παραμορφώνουν. Να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσουν τα παράλογα και τα παράτολμα που δεν μου ταιριάζουν.»

«Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας με τις όποιες ατέλειές το και να δεχόμαστε ότι με το χρόνο αλλάζουμε και μεγαλώνουμε. Να προσέχουμε με την έννοια της διατροφής και της φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, δεν μπορεί να θέλεις στα 50 σου να μοιάζεις με 20άρα, κάνοντας μάλιστα ένα σωρό καταχρήσεις. Αυτό είναι αδύνατον»

Πάντως, η Κοκκίνου δεν διστάζει να μιλήσει και για το δεσμό της με το Γιώργο Μπόγρη, με τον οποίο οι φήμες την ήθελαν πριν λίγο καιρό να έχει χωρίσει:


«Με τον Γιώργο μετράμε σχεδόν 5 χρόνια μαζί. Είμαι του μόνιμου δεσμού, εκτός και αν κάτι δεν πηγαίνει καλά.Το σημαντικό είναι να περνάω εγώ καλά μαζί του, να με γεμίζει, να με σέβεται και να είναι καλός άνθρωπος. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία».