"Λύσσαξε" ο Ρομπ Λόου με την Ελλάδα & τον Τσίπρα -Δες τι γράφει στο Twitter

30.06.2015
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στη χώρα μας, φαίνεται, ότι έχει ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός ο οποίος δεν σταματά να τιτιβίζει με πάθος για την Ελλάδα αλλά και τον πρωθυπουργό μας.

Προφανώς του έκαναν μεγαλή εντύπωση τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας του Ρομπ Λόου (Rob Lowe) και αποφάσισε αφενός να πάρει μια μικρή θέση, αφετέρου να συγκεντρώσει πληροφορίες από το... κοινό.

"Άρμα" για αυτές του τις κινήσεις ο λογαριασμός του στο Twitter, όπου το πρώτο σχετικό τιτίβισμα ήρθε πριν από δύο μέρες, αμέσως μετά την ανακοίνωση για το δημοψήφισμα και αφορούσε προσωπικά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

"Ένα στοιχείο που δείχνει ότι ο ηγέτης της Ελλάδας δεν δίνει δεκάρα για τη χρεωκοπία της χώρας του: δεν φορά γραβάτα όταν απευθύνεται στην κυβέρνησή του", είναι η πρώτη παρατήρηση που κάνει για τον πρωθυπουργό της χώρας ο 51χρονος σταρ και δεν σταματά εκεί.

Λίγο αργότερα κάποιος φίλος του σχολιάζει ότι θα έπρεπε ο Τζον Στάμος να είναι ο ηγέτης της Ελλάδας, ο Λόου κάνει χιούμορ με την έκπληκτη ερώτηση "Μα καλά... δεν είναι;"

Και βέβαι ο Ρομπ Λόου επανέρχεται ζητώντας τη "βοήθεια του κοινού".

"Έχω κανέναν οικονομολόγο εδώ; Σας παρακαλώ να με διαφωτήσετε. Δώστε μου τρεις λόγους για τους οποίους η Ελλάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται σήμερα. Ποιο είναι το μάθημα που παίρνουμε;", ρώτησε ο Λόου στο Twitter του και η αλήθεια είναι πως ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να του απαντήσουν.

Για όσους ενδιαφέρονται, ένα κλικ στον σύνδεσμο θα τους... διαφωτήσει.