Ο Λιβιεράτος «σφάζει» με το γάντι την Αδάμ:θα τα βρουν στα δικαστήρια;

01.07.2015
Πριν μία εβδομάδα, η Εύη Αδάμ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως εδώ και τρία χρόνια στηρίζει μόνη της, την οικογένεια και τις κόρες της.

Αυτή την εβδομάδα, ο πρώην σύζυγος της Αδάμ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, περνά στην αντεπίθεση και τα «χώνει» με το γάντι στην πρώην του.

Διαβάζοντας κομμάτι από τη συνέντευξη του τραγουδιστή στο Οκ, βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Λιβιεράτος απαντά στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του και τονίζει:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ δημοσίως στο τι έχω κάνει εγώ για την οικογένειά μου. Είναι κάτι που γνωρίζω πολύ καλά και το γνωρίζουν και τα παιδιά μου. Αν ο άλλος πιστεύιε ότι δεν έχω κάνει τίποτα για το γάμο μου, έχει κάποιο νόημα να περιαυτολογήσω; Αν ο άλλος δεν το έχει καταλάβει, τι να πω;... Αυτό που κρατάω είναι πως αυτός ο ογάμος άφησε δύο παιδιά, που είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το σχόλιο της Αδάμ πως έβαλε πλάτες όσο ο Λιβιεράτος αντιμετώπιζε προβλήματα, εκείνος απαντά καυστικά:

«Δεν έχει σημασία τι κάθομαι και λέω εγώ ή η πρώην σύζυγός μου δεξιά κι αριστέρα σε συνεντεύξεις που δίνουμε αλλά μόνο το τι πιστεύουν τα παιδιά μας. Να καθόμαστε εμείς να λέμε ποιός έχει βάλει πλάτες ή ποιός έχει στηρίξει ή ποιος δεν έχει στηρίξει ή ποιος είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών ή να προσπαθούμε εντέλει, να διασύρουμε ο ένας τον άλλο δημοσίως σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί ο Καβάφης στο ποίημά του, Όσο Μπορείς».

Όσο για το ποιά είναι η σχέση του Λάμπη με την Εύη αυτή τη στιγμή; Ο Λιβιεράτος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση στα δικαστήρια:

«Αν λάβουμε υπόψη πως διανύουμε μια περίοδο πολιτιστικής κρίσης, τότε ναι, είναι και πολιτισμένες. Ποτέ κανείς δεν ξέρεις (αν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια) είναι κάτι που απεύχομαι, ποτέ δεν επεδίωξα, και που δυστυχώς αν συμβεί, θα έχει αποδέκτες τα παιδιά μου.

Είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω. Αλλά κάποιες φορές, όσο κι αν προσπαθείς να αποφύγεις κάποια πράγματα, αυτά έρχονται και σε βρίσκουν. Δεν είμαι μέντιουμ για να ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα το αντιμετωπίσω, κάνοντας ό,τι περνά απο΄το χέρι μου, για να μην ταλαιπωρηθούν πρακτικά και ψυχικά τα παιδιά».