Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει έξω από τα δόντια για το γάμο του: Ήταν λάθος;

01.07.2015
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος στο περιοδικό ΟΚ! στο καινούριο του σπίτι στον Άλιμο στην οποία μιλάει για το γάμο του με την Εύη Αδάμ, τις κόρες του και τις σχέσεις τους σήμερα. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε ειλικρινά στην ερώτηση για το αν τελικά ο γάμος του με την Εύη Αδάμ είναι λάθος λέγοντας «Από τη στιγμή που γεννήθηκαν αυτά τα δύο παιδιά, όχι. Αν με ρωτάς για τη σχέση που μπορεί να είχα με την πρώην σύζυγο μου, είναι κάτι που δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Είναι κάτι που έχει τελειώσει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναμοχλεύω. Παρ΄ όλα αυτά, δεν θα σταματήσω ποτέ να λέω ότι η Εύη είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη σέβομαι και πάντα θα τη σέβομαι, αρκεί να με σέβεται κι εκείνη».

Όσο για το πώς σχολιάζει τις δηλώσεις της Εύης Αδάμ ότι, πολλές φορές χρειάστηκε, να «βάλει πλάτες» όσο αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα ανέφερε «Θα σου επαναλάβω και πάλι ότι σημασία, δεν έχει τι κάθομαι και λέω εγώ, ή η πρώην σύζυγος μου δεξιά ή αριστερά, ή σε συνεντεύξεις, που μπορεί να δίνουμε κατά καιρούς προσπαθώντας να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, αλλά μόνο τι πιστέυουν τα παιδιά μας και τι εντυπώσεις, έχουν από όλη αυτή την κατάσταση. Να καθόμαστε εμείς να λέμε ποιος έχει «βάλει πλάτες» ή ποιος δεν έχει στηρίξει ή ποιος είναι πανταχού παρών, και τα πάντα πληρών, ή να προσπαθούμε, εντέλει, να διασύρουμε ο ένας τον άλλον δημοσίως, σε κάθε ευκαιρία, που μας δίνεται. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε, ακριβώς τι εννοεί ο Καβάφης στο ποίημα όσο μπορείς».

Παράλληλα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Ποτέ κανείς δεν ξέρει. Είναι κάτι που απεύχομαι, ποτέ δεν το επεδίωξα και που αν συμβεί, δυστυχώς, θα έχει αποδέκτες τα παιδιά μου. Είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω. Αλλά πολλές φορές, όσο κι αν προσπαθείς, να αποφύγεις κάποια πράγματα, αυτά έρχονται και σε βρίσκουν. Δεν είμαι μέντιουμ για να ξέρω τι θα γίνει τελικά, αν όντως, φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα το αντιμετωπίσω, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να μην ταλαιπωρηθούν, ψυχικά και πρακτικά τα παιδιά».