Δες πού κάνει τις βουτιές της η Γκουίνεθ (ζηλεύουμε)

15.07.2015
Ποιά παραλία είναι; Μπορείς να μαντέψεις;

Το σκηνικό εκ πρώτης όψεως φέρνει κάτι από Ελλάδα αλλά ξεγελάει. Είναι η γειτονική μας Ιταλία, όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές με τον καλό της Πμπραντ Φαλτσουκ η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Και πως θα μπορούσε ν΄αντισταθεί από το ν΄απαθανατίσει αυτή την καταπληκτική θέα στην παραλία του Ποζιτάνο, ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ιταλίας.

Buongiorno Positano, piccolo gioiello 🇮🇹

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Jul 12, 2015 at 5:03am PDT

Κι επειδή τα χούγια δεν κόβονται εύκολα, η Γκουίνεθ έπεσε με τα μούτρα και στη... μαγειρική ή για την ακρίβεια στην παρασκευή χειροποίητων ζυμαρικών. Έχουμε τα πειστήρια...

Όταν βρίσκεσαι στη Ρώμη δε μπορείς να μη φτιάξεις τα δικά σου χειροποίητα ζυμαρικά. Αυτό πιστεύει η Γκουίνεθ και με τη βοήθεια και τις συμβουλές του σεφ Ροζα δημιούργησε πράσινα ταλιολίνι κι όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως η Γκουίνεθ είναι πιο ήρεμη κι ερωτευμένη από ποτέ κάτι που μπορεί κανείς να καταλάβει εύκολα με μια ματιά στις πρόσφατες φωτογραφίες της. Εμείς σου δείχνουμε μια ενδεικτική με τη Γκουίνεθ να είναι κουκλάρα όπως πάντα και φουλ στο κόκκινο. Δες την σε μια απογευματινή έξοδό της στις γειτονιές της Ρώμης.

Ιδού η φωτογραφία που λατρέψαμε

Rome! #mirabiliaromae @maisonvalentino ❤❤❤

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on