Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Εχω πάει με τόσες γυναίκες που καλύπτω και τον εγγονό μου»

15.07.2015
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αναμφίβολα το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών. Ο ίδιος σε συνέντευξή του μιλάει για τις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο, για το ποιες γυναίκες του αρέσουν, για το πόσο έχει πληγωθεί από αυτές, για το τι ζητά από μία σχέση, αλλά και για το πόσες γυναίκες έχει συνευρεθεί σεξουαλικά!

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο περιοδικό People για το αν είναι απολυταρχικός σε μία σχέση: «Όχι. Αλλά έχω πληγωθεί από τις σχέσεις, επειδή μπορεί να δώσω χίλια πράγματα το δευτερόλεπτο – γιατί θέλω, όχι γιατί μου το ζητάει η άλλη. Έτσι, έχω γίνει πλέον πολύ μυγιάγγιχτος. Επειδή έχω πονέσει κι επειδή δεν θέλω να περάσω τον δικό μου πόνο, προτιμώ, αν δω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά, να το πω. Και δεν δέχομαι να έχει ο άλλος εγωισμό. Θεωρώ ότι όταν έχεις σχέση, έχεις κάνει σεξ και τα δύο γίνουν ένα, δεν γίνεται να έχεις εγωισμό για έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αλλά όχι, δεν θέλω να έχω καθόλου το πάνω χέρι. Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση. Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Οσο για το ποιες γυναίκες τον ελκύουν; «Είναι η αύρα της, το χαμόγελό της... Είμαι σεξουαλικός άντρας για να μην κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυμνασμένες. Μου αρέσουν οι δυναμικές, που να ξέρουν να σταθούν. Που η γυναίκα θεωρητικά να είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα, αλλά ουσιαστικά να είναι ένα βήμα μπροστά του».

Αλλα τι πιστεύει για το γάμο; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρει «Θέλω να παντρευτώ, είναι αλήθεια. Τι σημαίνει μικρός; Από τη μια πρέπει ο Θεός να σου φέρει την κατάλληλη γυναίκα και εσύ να μπορείς να τη δεις, και από την άλλη το λένε για να συλλέξεις εμπειρίες. Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου, που καλύπτω και τον εγγονό μου. Άρα δεν είναι θέμα εμπειριών. Είναι να κατασταλάξεις σε έναν άνθρωπο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά. Πέρα από την έλλειψη του πατέρα μου, που μου λείπει και θα ήθελα να το αναπληρώσω, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, να δημιουργήσω τη δική μου εστία».

Αυτήν πάντως την περίοδο το γνωστό μοντέλο δηλώνει πιο ερωτευμένο από ποτέ με την σύντροφό του Κατερίνα Σκουρλή και λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι κολλάω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του|.