Φουρέιρα - εφοπλιστής: Οι πρώτες δημόσιες τρυφερές περιπτύξεις (φωτο)

15.07.2015
Σχεδόν οκτώ μήνες μετρά η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Μία σχέση που στις αρχές συζητήθηκε όσο καμιά άλλη. Κι αυτό ελέω του επεισοδιακού χωρισμού της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Σαμαρά.

Το ζευγάρι κράτησε χαμηλούς τόνους, προστάτευσε τον έρωτα του από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο συγκατοικούν σε διαμέρισμα στα νότια προάστια. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Φουρέιρα και ο γοητευτικός εφοπλιστής είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό κάνουν κανονικά δημόσιες εμφανίσεις και δεν έχουν άγχος να κρύψουν το μεγάλο έρωτα που ζουν, από τον περασμένο χειμώνα. Ο φακός του περιοδικού ΟΚ, "τσάκωσε" το ζευγάρι στην Κεφαλονιά και κατέγραψε τις τρυφερές του περιπτύξεις μέσα στη θάλασσα.

Η Φουρέιρα έφτασε στο νησί την περασμένη Πέμπτη και την επόμενη μέρα με το σύντροφο της βρέθηκαν σε beach bar στη Λάσση, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Σπυράγγελου Λυκούδη.

«Έφτασαν γύρω στις 14.00 και παρέμειναν μέχρι αργά το απόγευμα. Έκαναν αστεία μεταξύ τους, γελούσαν και δε σταμάτησαν να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά» περιγράφει πρόσωπο που τους συνάντησε στην παραλία.