Η Ζιζέλ έγινε 36! Σπάνιες εικόνες από την εξωπραγματική ζωή της [photos]

22.07.2016
Έχει ζήσει τρεις ζωές και συνεχίζει ακάθεκτη. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε μέσα από το Instagram πως περνάει την καθημερινότητά της το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο...

Η Ζιζέλ συνηθίζει να μοιράζεται τις προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Το κορίτσι που ξεκίνησε από μια φτωχογειτονιά της Βραζιλίας και κατέληξε να έχει όλο τον κόσμο στα πόδια του είναι μια αυστηρή μητέρα και μια στυγνή επαγγελματίας.

Σήμερα στα 36 της, ζει στο eco-friendly μεγαθήριο σπίτι της στο Λος Άντζελες - όπου παράγει τα δικά της λαχανικά, αυγά και γαλακτοκομικά. Το διάσημο μοντέλο ξόδεψε το αστρονομικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά πρόκειται για το σπίτι των ονείρων της, όπως η ίδια λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Architectural Digest. Ήταν μια απόφαση που πήρε μαζί με το σύζυγό της, τον πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι.

Δες 20 στιγμιότυπα της Βραζιλιάνας καλλονής από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένα κολάζ με εκείνη και τη δίδυμη αδελφή της!

Χ.Τ.