Κόρη Έλληνα μεγιστάνα προσκυνάει τη Μύκονο: «Mykonos fucks St.Tropez»! [photos]

11.08.2015
Η κόρη του μεγιστάνα του τσιμέντου, Φιλάρετου Καλτσίδη τυπώνει μπλουζάκια για να μάθει όλος ο κόσμος τη λατρεία της για τη Μύκονο.

Η κόρη του μεγιστάνα του τσιμέντου Φιλάρετου Καλτσίδη τυπώνει μπλουζάκια για να μάθει όλος ο κόσμος τη λατρεία της για τη Μύκονο. Αφού σπούδασε νομικά και μετά το πέρασμά της από τη δημοσιογραφία, η 28χρονη Αλίνα Καλτσίδου αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Το blog της, La Vitrine d' Aline, είναι ένα από τα πιο στιλάτα του κόσμου.

Ο λόγος για την κόρη του μεγιστάνα του τσιμέντου, του Έλληνα Φιλάρετου Καλτσίδη, του πλουσιότερου Έλληνα στον κόσμο για το έτος 2013 (η περιουσία του εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια και κατέχει την 175η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes και την 22η θέση στη Ρωσία).

Η Αλίν λατρεύει την Ελλάδα και παντρεύτηκε στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας, σε έναν πολυτελή γάμο που κόστισε αμέτρητα εκατομμύρια. Η οικογένεια Καλτσίδη διαμένει στη Ρωσία, αλλά εκείνη ζει στην Ελβετία με τον επίσης πάμπλουτο σύζυγό της Πάτρικ Ποπράφσκι και τον μόλις 7 μηνών γιο τους. Το ζευγάρι λατρεύει την... πίτα με γύρο και μπόλικο κρεμμύδι, και όταν βρουν γύρο στην Ελβετία φωτογραφίζονται στο Instagram, μιλώντας συνέχεια κολακευτικά για την Ελλάδα!

Είναι τόσο μεγάλη η εμμονή της δε για τη Μύκονο, που τύπωσε μπλουζάκια με το προβοκατόρικο μήνυμα: «Mykonos fucks St.Tropez»! Το ζευγάρι πόζαρε με τα μπλουζάκια το καλοκαίρι του 2014 στο Instagram, ενώ φέτος τα ξαναφόρεσαν στο αγαπημένο τους νησί... προσαρμόζοντας το μήνυμα: «Now Mykonos fucks St.Tropez for sure»!