Φαινόμενο Πάολα: 30 hot στιγμές της πιο ροκ λαϊκής τραγουδίστριας [photos]

15.08.2015
Το φαινόμενο Πάολα: Γνήσιο αγοροκόριτσο από μικρή, όσοι τη γνωρίζουν έχουν να πουν ότι διαθέτει αφοπλιστική ειλικρίνεια και σιχαίνεται τα δημοσιοσχετίστικα κλισέ.

Το φαινόμενο Πάολα: Γνήσιο αγοροκόριτσο από μικρή, όσοι τη γνωρίζουν έχουν να πουν ότι διαθέτει αφοπλιστική ειλικρίνεια και σιχαίνεται τα δημοσιοσχετίστικα κλισέ.

Έχει δηλώσει: «Δεν ζω μέσα στο σκηνικό της νύχτας. Έχω φτιάξει τον δικό μου όμορφο παράδεισο».

Την έχουν αποκαλέσει «σκυλί», αλλά είναι οι ίδιοι που θα «κόβονταν» να κάτσουν πρώτο τραπέζι πίστα. «Η ευγένεια είναι προτέρημα - και εγώ είμαι ευγενής. Οταν κάτι δεν το γουστάρεις, δεν ασχολείσαι. Αλλιώς είσαι νούμερο. Εγώ δεν ακούω ελληνική ποπ, αλλά δεν θα βγω να βρίσω τη μουσική», έχει απαντήσει σε όσους την σχολιάζουν αρνητικά.

Οι φίλοι της τη φωνάζουν «ξωτικό» και «νεράιδα», αλλά είναι και μαγκάκι. Ο Καρράς, μάλιστα τη φώναζε «πιτσιρίκο». Ακούει Metallica και Iron Maiden, είχε διαρκείας στη θύρα 4Α της Τούμπας, λατρεύει τον Πάμπλο Γκαρσία, θαυμάζει τη Βιτάλη, λιώνει όταν η κόρη της τη φωνάζει «μανούλα» και δεν κρύβει πως σε μικρή ηλικία ήθελε να γίνει καλόγρια.

Η Πάολα Φωκά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. «Με μεγάλωσε η γιαγιά μου η Παγώνα, η οποία έφυγε από τη ζωή, αλλά την κουβαλώ μέσα μου συνέχεια. Μέχρι και τατουάζ έκανα για να τη νιώθω. Μου λείπει καθημερινά. Βλέπεις, οι γονείς μου ήταν μουσικοί και έλειπαν συχνά. Ο μπαμπάς ήταν του λαϊκού ρεπερτορίου, η μαμά του ποιοτικού». Οταν η συζήτηση πηγαίνει στη μητέρα της, το πρόσωπό της φωτίζεται: «Η μαμά μου είναι κουκλάρα και φωνάρα, εγώ μπροστά της είμαι ένα τίποτα».