Λιβ Τάιλερ: Απίθανες οι πρώτες φωτογραφίες του υιού

18.08.2015
Η διάσημη ηθοποιός καμαρώνει για τον μόλις έξι μηνών γιο της "δείχνοντάς" τον ανφάς πρώτη φορά! Και είναι σκέτος γλύκας!

Η Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler) γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, Σέιλορ Τζιν (Sailor Gene), καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ντέιβιντ Γκάρντνερ (David Gardner) πριν από έξι μήνες και τώρα, μοιράζεται με τον κόσμο την πρώτη του επίσημη φωτογραφία!

Από τη στιγμή που γέννησε, η 38χρονη ηθοποιός έχει ποστάρει αρκετές φωτογραφίες του μωρού, αλλά ποτέ δεν φαίνεται το πρόσωπό του.

Τώρα όμως, βλέπουμε τον γλυκλύτατο Σέιλορ ανφας!!!

Ιδού λοιπόν το μωράκι. "Τόοοοσο ερωτευμένη και τόοοοσο ευγνώμων", δηλώνει η μαμά Λιβ δίπλα στη φωτογραφία ενώ σε άλλο ποστάρισμα δείχνει τη στιγμή που οι δυό συμπρωταγωνιστές της στην τηλεοπτική σειρά "The Leftovers" -και "οικογένειά της" επίσης, όπως γράφει- Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και Μάργκαρετ Κουέιλι (Margeret Qualley) γνωρίζουν πρώτη φορά τον Σέιλορ.

Βέβαια... Η Λιβ έχει ακόμη έναν γιο.

Η Λιβ έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο της με τον Ρόιστον Λάνγντον (Royston Langdton) τον 11χρονο Μάιλο με τον οποίο μάλιστα πόσταρε πριν απο μερικές μέρες αυτή την πολύ χαριτωμένη φωτογραφία... ποδιών.

Όσο για τον ευτυχή πατέρα του Σέιλορ; Ιδού και μια εικόνα του ερωτευμένου ζεύγους.