Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την κόρη της Ρόζι Ο' Ντόνελ -Εντοπίστηκε!

19.08.2015
Η έφηβη κόρη της διάσημης ηθοποιού και παρουσιάστριας θεωρούταν αγνοούμενη από τις 11 Αυγούστου.

Η Τσέλσι Ο' Ντόνελ (Chelsie O' Donell) είναι 17 ετών, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και είχε εξαφανιστεί από τις 11 Αυγούστου, όπως είχε ανακοινώσει η ίδια η Ρόζι Ο' Ντόνελ (Rosie O' Donell) μέσω της ιστοσελίδας της. Ευτυχώς η κοπέλα βρέθηκε.

Η 53χρονη -δηλωμένη λεσβία- κωμικός μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω Twitter χθες το βράδυ, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τη βοήθεια που πρόσφερε στη δύσκολη αυτή στιγμή, ενώ η εκπρόσωπός της έκανε στο περιοδικό People την εξής δήλωση:

"Η Ρόζι θέλει να ευχαριστήσει όλους για τη βοήθεια που πρόσφεραν, ιδιαίτερα τα αστυνομικά τμήματα του Νότιου Νιούακ, της Νέας Υόρκης και του Μπάργκενετ Λάιτ. Η κόρη της, Τσέλσι Ο' Ντόνελ, εντοπίστηκε από την αστυνομία και τώρα είναι ασφαλής κοντά τους".

chelsea has been found and is safe in police custody - thank u all for the help and light #missingchildren

Posted by Rosie O'Donnell on Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ αυτή είναι η φωτογραφία που είχε διανεμηθεί από την αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Η Τσέλσι βρίσκεται στη μέση μιας έντονης δικαστικής διαμάχης για την κηδεμονία της ανάμεσα στην ηθοποιό και τη βιολογική της μητέρα, πρώην συζύγου της Ρόζι, Κέλι Κάρπεντερ (Kelli Carpente), η οποία φέρεται να υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Για την ιστορία, η Ο' Ντόνελ βρίσκεται επίσης σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει τελευταία σύζυγό της, τη Μισέλ Ράουντς, για την κηδεμονία της κόρης τους Ντακότα, 2 ετών. Η ηθοποιός έχει άλλα τρία παιδιά.