Συγκλονίζει η "Μπρέντα" του Μπέβερλι: "Ναι, έχω καρκίνο"

20.08.2015
Η αποκάλυψη έρχεται από το στόμα της ίδιας της Σάνεν Ντόχερτι -μαζί με μια μήνυση!

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στους θαυμαστές -και μη- της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) η οποία όχι μόνο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά μηνύει και τον πρώην μανατζέρ της ως "υπαίτιο".

Σύμφωνα με έγγραφα που έφτασαν στην κατοχή του ΤΜΖ και του Hollywood Reporter, η 44χρονη σταρ της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο στο στήθος τον Μάρτιο.

Η Ντόχερτι κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας Τanner Mainstain Glynn & Johnson, μέλη της οποίας υπήρξαν μάνατζερ και λογιστές της κατηγορώντας τους ότι απέτυχαν να χειριστούν κατάλληλα τα χρήματά της. Ισχυρίζεται επίσης πως όταν απολύθηκε από την εταιρεία δεν γνώριζε ότι είχε λήξει και η ασφάλειά της, γεγονός που σήμανε τελικά ότι καθώς ο καρκίνος εξαπλωνόταν εκείνη ήταν ανασφάλιστη.

Σύμφωνα με τη μήνυση, οι γιατροί της Σάνεν υποστήριξαν ότι αν η ηθοποιός είχε τη δυνατότητα για μια πιο δραστική θεραπεία σε νωρίτερο στάδιο της ασθένειας, ενδεχομένως ο καρκίνος να μην είχε εξαπλωθεί.

Την εταιρεία μηνύει και ο σύζυγος της Ντόχερτι, φωτογράφος Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) κατηγορώντας τους ότι μην μπορώντας να διαχειριστούν τα χρήματά τους με τον σωστό τρόπο έβαλαν το ζευγάρι σε τεράστιους οικονομικούς μπελάδες.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση, η Ντόχερτι αναγκάστηκε να κάνει μια επίσημη δήλωση όπου στην ουσία επιβεβαιώνει τα νέα:

"Ναι, έχω καρκίνο του μαστού και αυτή τη στιγμή ακολουθώ μια θεραπεία. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι και μένω θετική στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου για τη συμπαράστασή τους και, φυσικά, στους θαυμαστές που έχουν σταθεί στο πλάι μου".

Τι είδους θεραπεία ακολουθεί δεν έγινε γνωστό, ωστόσο για την κάθε λεπτομέρεια θα ενημερώνεστε, όπως πάντα, από το womenonly.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθετε τα πάντα πρώτοι!!!!