Τζολί: 37 κιλά - πεθαίνει από ανορεξία και νέο χτύπημα του καρκίνου

21.08.2015
Η διάσημη ηθοποιός λέγεται ότι έφτασε σε τέτοιο σημείο που αρνείται πια να φάει, ενώ ο καρκίνος χτύπησε ξανά την πόρτα.

Σάλος έχει προκληθεί από τελευταίο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που κινδυνεύει μέχρι και η ζωή της.

Οι εικόνες από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της 40χρονης σταρ τρομάζουν πραγματικά και οι "κακές γλώσσες" που μιλούν για σοβαρά προβλήματα υγείας, με "πρώτο και καλύτερο" τη νευρική ανορεξία, γίνονται ολοένα και πιο πυκνά.

Μέχρι σήμερα που ο "National Enquirer" ερχεται να ρίξει κι άλλο "λάδι στη φωτιά" με δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι η Άντζι ζυγίζει μόλις 37 κιλά, αρνείται να βάλει μπουκιά στο στόμα της, σε τέτοιο σημείο που ο σύζυγός της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχει χάσει το μυαλό του γιατί βλέπει ότι χάνει και εκείνη την ίδια, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες για επανεμφάνιση του καρκίνου -χωρίς, όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκδοση "ασχολείται" πολύ συχνά με το διάσημο ζεύγος, το οποίο μάλιστα έχει "χωρίσει" άπειρες φορές. Η εγκυρότητά του σίγουρα εξετάζεται, ωστόσο οι εικόνες δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η έκφραση "πετσί και κόκαλο" δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή παρά σε αυτή την περίτπωση δυστυχώς. Μακάρι να μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση, ευχόμαστε εμείς και θυμίζουμε ότι εκτός από την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε πρόσφατα και σε αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της.