Η πρώην του Μακαλιά συγκινημένη στο γάμο του! (φωτό)

03.09.2015
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (2/9) ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Και στο γάμο τους βρέθηκαν πολλοί φίλοι τους, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ωστόσο, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν εκείνη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου! Κι αυτό διότι, η "Βασούλα" από τη Μουρμούρα υπήρξε για χρόνια σύντροφος του γαμπρού. Και μπορεί να χώρισαν και ο καθένας να τράβηξε το δρόμο του, όμως, παρέμειναν καλοί φίλοι.

Άλλωστε, ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του.

«Με την Ιωάννα είχα -και έχω- μια εξαιρετική σχέση σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Άλλωστε τόσο με εκείνη όσο και με τον σύντροφό της (σ.σ. Πάνος Βλάχος) είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τους αγαπάω και τους εκτιμώ πάρα πολύ και τους δύο. Έχουμε μια δυνατή φιλία που εξακολουθεί να υπάρχει», είχε δηλώσει.

Μάλιστα, τα δύο ζευγάρια κάνουν καλή παρέα και τους έχουμε δει να ποζάρουν σε βραδινές εξόδους. Έτσι, η Τριανταφυλλίδου δε μπορούσε να λείπει από τη σημαντική στιγμή του καλού της - πλέον - φίλου.