Τατιάνα: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με το γιο του Ευαγγελάτου

13.09.2015
Ιδιαίτερα δεμένη με τα παιδιά της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και σπάνια θα δούμε εκείνη και το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο σε βόλτα που να μη συνοδεύονται από τα δύο τους παιδιά, Νικόλα και Λυδία. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές μαζί τους είναι και ο Λάμπης, ο γιος του Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η Τατιάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «HELLO» μιλά μεταξύ άλλων για τα δυο της παιδιά, ενώ για πρώτη φορά εξηγεί ποια είναι η σχέση της με το γιο του συζύγου της, που σήμερα είναι 19 χρόνων.

Για τη στιγμή που τα παιδιά της θα της μιλήσουν για τις σχέσεις τους, η αντίδραση της παραδοσιακής μάνας, ήταν άμεση!

«Ποιές σχέσεις καλέ; Η Λυδία είναι μόλις 11 χρονών. Πέρα από την πλάκα, είμαστε όπως οι περισσότεροι έλληνες γονείς, με την κλασική νοοτροπία. Χαιρόμαστε το αγόρι να έχει κοπέλα και το κορίτσι να είναι πιο προσεκτικό», είπε.

Όσο για τη σχέση της με τον 19χρονο Λάμπη, εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς -όχι όλοι- να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης είναι 19 χρονών, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος»

Και συμπλήρωσε

«Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου».