Ντέιβιντ Χέισελχοφ & Σέιν Γουορν: Η χαρά του... πλαστικού [photos]

28.09.2015
Γιατί, ποιος είπε ότι το νυστέρι και τα μποτοξάκια είναι "προνόμιο" μόνο των γυναικών. Οι δυο διάσημοι άντρες δεν δείχνουν συμφιλιωμένοι με τον χρόνο και προσπαθούν να τον "δαμάσουν" τεχνητά. Το αποτέλεσμα συζητιέται.

Ντέιβιντ Χέισελχοφ (David Hasselhoff). Ο πάλαι ποτέ Μιτς Μπιουκάναν του "Baywatch" έχει μεγαλώσει αλλά δεν του αρέσει προφανώς. Στα 64 του χρόνια έχει αφεθεί στα χέρια της αισθητικής χειρουργικής και, όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος. Στα... ίσια τον "κοντράρει" και ο πρώην άσσος του κρίκετ Σέιν Γουορν (Shane Warne)

Συνέχεια κάνει κάτι στο προσωπάκι του ο Χοφ ο οποίος χαίρεται τον έρωτα στο πλευρό της κατά 40 (!) χρόνια νεότερής τους, Χέιλι, αλλά το απολαμβάνει.

Στη φωτογραφία κάτω με την κόρη του -επίσης Χέιλι (!)- η οποία είναι μοντέλο για παχουλές. Και πολύ επιτυχημένος. Πατέρας και κόρη έχουν πολύ στενή σχέση και ποστάρουν διαρκώς κοινές του φωτογραφίες.

Το πρόσωπό του μπορεί να το πειράζει με όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα ο Χοφ, όμως από σώμα τι να πούμε. Βάζει κάτω τον κάθε 40άρη -για να μην πούμε μέχρι και... 20άρη!

Για την ιστορία ας θυμηθούμε τον Ντέιβιντ στον ρόλο που τον έκανε διάσημο το 1982. Αυτόν του Μάικλ Νάιτ στον θρυλικό "Ιππότη της Ασφάλτου".

Και τώρα η σειρά του αυστραλού άσσου του κρίκετ τον οποίο μάθαμε μέσα από την πολύ δημόσια σχέση του με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, που έφτασε μέχρι και αρραβώνα.

Η σχέση αυτή υπήρξε καταλυτική για τον Γουορν καθώς μέσα από αυτή προφανώς γνώρισε τον "φαντασικό κόσμο της αισθητικής". Και, όπως φαίνεται, μπήκε σε αυτό τον κόσμο και δεν λέει να βγεί...