Λένα Παπαδοπούλου: Τι δεν πρόλαβε να κάνει σε 20 χρόνια καριέρας;

28.09.2015
Η Λένα Παπαδοπούλου, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την συμπρωτεύουσα, από μια μουσική οικογένεια, αφού οι γονείς της τραγουδούσαν και οι δύο ερασιτεχνικά. Τον πιο σημαντικό όμως ρόλο για την μουσική πορεία της γνωστής τραγουδίστριας, τον έχει παίξει η θεία της, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η Λένα Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στο People, παραδέχεται πως την θαύμαζε πολύ και την βοήθησε στα μουσικά της βήματα. Μετά από 20 χρόνια καριέρας, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και ποτέ δεν απασχόλησε με την προσωπική της ζωή, ενώ δηλώνει πως από τα μίντια δεν έχει κανένα παράπονο αφού της έχουν φερθεί καλά.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μίλησε επίσης για τον άντρα της ζωής της Αλέξανδρο Τσαούση, με τον οποίο είναι μαζί 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιό τον Γιάννη που είναι 5 ετών, ενώ ακόμη δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Λένα Παπαδοπούλου, εξομολογείται πως ο γιος της είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί και μιλάει με συγκίνηση για εκείνον.

Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει το παράπονό της και την πικρία της, για μια συνεργασία που δυστυχώς επιθυμούσε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει με τον Αντώνη Βαρδή, κάτι που την έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα.