Μαίρη Συνατσάκη: Άνετη και sexy περιμένει την... πρεμιέρα! [photos]

29.09.2015
Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετράει ήδη μια 10ετία στο χώρο της τηλεόρασης και δεν σταματά να κυνηγά καινούργιες προκλήσεις.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετράει ήδη μια 10ετία στο χώρο της τηλεόρασης και σταματά να κάνει συνεχώς καινούρια πράγματα. Η γλυκιά παρουσιάστρια, αν και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την κέρδισε η τηλεόραση και ο κόσμος της showbiz.

Επίσης γνωστή είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, έχει κάνει στίβο, volley, ακόντιο, ρυθμική γυμναστική, και χορό, γι΄ αυτό διαθέτει αυτό το υπέροχο σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Την Μαίρη Συνατσάκη, την γνωρίσαμε το 2005 μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MAD, αργότερα την είδαμε στα backstage στο X-Factor και στο Dancing with the Stars, αλλά και στο πρωινό του Mega για περισσότερες από μια σεζόν.

Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια, έχει και το δικό της blog με το οποίο ασχολείται πολλές ώρες την ημέρα και είναι κάτι που τη γεμίζει. Φέτος την Μαίρη Συνατσάκη θα την απολαύσουμε σε μια καθημερινή απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.