Επίθεση Οικονομόπουλου προς Καρβέλα για το τραγούδι με το Διάβολο

29.09.2015
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Καρβέλας επέστρεψε στην ελληνική δισκογραφία μ’ ένα τραγούδι που έχει τίτλο «Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα», και προκάλεσε χαμό!

Το νέο τραγούδι του Καρβέλα προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στα social media, μέχρι που... το κομμάτι κατέβηκε από το YouTube.

Οι στίχοι του σχολιάζουν τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα: «Ο Χριστιανισμός τα γ@μ*σε όλα», «ο Θεός είναι Εβραίος» και «οι αρχαίοι πρόγονοι μας τα είπανε όλα κι εμείς ξύνουμε τα αρχ*δ*α μας» ενώ στο ρεφρέν αναφέρεται ότι «ο διάβολος είναι από την Ελλάδα».

Στο άκουσμά του ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, καθώς πιστεύει πολύ στον ... Θεό!

«Είναι λυπηρό δημιουργοί που έγραψαν την όποια ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, να διαπομπεύουν με τέτοιο τρόπο τα ιερά και τα όσια της θρησκείας μας και να επαινούν τον “έξω από ‘δω”... Είναι λυπηρό να επανέρχεστε με τέτοιου είδους υβριστικό άσμα, κύριε Καρβέλα. Ντροπή... Στο πυρ το εξώτερον, λοιπόν» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.