Παπαβασιλείου: Κούκλα και η αδελφή! [photo]

06.10.2015
Το σόι πάει βασίλειο στην οικογένεια των Παπαβασιλείου, αφού δεν είναι μόνο η Έλενα η ωραία της φαμίλιας. Είναι και η μικρότερη αδελφή της, Ειρήνη με την οποία – αν εξαιρέσεις τα χρώματα – μοιάζουν πολύ. Αν και τους χωρίζουν περισσότερα από δέκα χρόνια, οι δύο αδελφές είναι δεμένες και δεν αποχωρίζεται η μία την άλλη.

«Όταν γεννήθηκε η Ειρήνη, η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι και χάρηκα πάρα πολύ. Η μητέρα μας, μου έδινε πρωτοβουλίες και μου ζητούσε βοήθεια στο πώς να τη μεγαλώσουμε. Εννοώ ότι τη φρόντιζα κι εγώ. Δεν ήμουν δεύτερη μητέρα της, αλλά οπωσδήποτε ήμουν από πάνω της σε ό, τι κι αν χρειαζόταν» έχει δηλώσει η Έλενα για την αδελφή της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Και αν κάνεις μία βόλτα στους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο κοριτσιών στα social media θα διαπιστώσεις τη στενή σχέση που έχουν. Εξάλλου, συχνά πυκνά και οι δύο ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες, ενώ πρόσφατα η Έλενα μοιράστηκε μέσω Instagram τις όμορφες στιγμές που περνάει με την αδελφή της.

«Movie time for the sisters! Να περνάτε όμορφααα...» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τις φωτογραφίες που ποζάρει με την όμορφη μελαχρινή αδελφή της.