Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: Κάνει πλαστικές για να γίνει... μαύρος! [photos]

06.10.2015
Πρόκειται για τον τραγουδιστή και γιο του πρώτου ντράμερ των Olympians που η προσπάθειά του θυμίζει τον ... Μάικλ Τζάκσον από την ανάποδη! Υποβάλλεται σε επίπονες απανωτές επεμβάσεις για να γίνει κάποιος άλλος.

Πλαστικές, ενέσεις, ακόμη και αφρικανικές ορμόνες παίρνει για να μεταλλαχθεί εντελώς και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα της Espresso σοκάρει η ολική μεταμόρφωση του τραγουδιστή Σαράντη Κρεμιζάκη, τον οποίο γνωρίσαμε στο talent show χορού του Mega «So you think you can dance». Αυτό το ντροπαλό αγόρι σε τίποτα δεν μοιάζει σήμερα με τον πάλαι ποτέ νεαρό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια προσπάθησε να εξαφανίσει τον παλιό εαυτό του και από λευκός να γίνει μελαψός, κάνοντας παράλληλα σκληρή γυμναστική για να φτιάξει γραμμωμένο σώμα.

Ο ποπ τραγουδιστής, που έχει ως καλλιτεχνικό πρότυπο τον Τζάστιν Μπίμπερ, έχει ξοδέψει, όπως ισχυρίζεται, πάνω από 10.000 ευρώ για να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνισή του, με έναν και μόνο τελικό σκοπό: «Θέλω από λευκός να γίνω μελαψός».

Διάβασε τι πλαστικές έκανε για να το πετύχει και δες σημερινές φωτογραφίες του:

Έφτιαξε τα δόντια του, έκανε ουλοπλαστική, ενέσιμη θεραπεία στα χείλη, φούσκωσε ζυγωματικά με ενέσεις κολλαγόνου, έκανε μετεμφύτευση φρυδιών, πλαστική επέμβαση στη μύτη και τέλος άλλαξε κούρεμα. Παράλληλα 3 ώρες κάθε μέρα έκανε γυμναστήριο, έπαιρνε συμπληρώματα διατροφής, αφρικανικές ορμόνες, βιταμίνες και χάπια κρεατίνης.

Γράφει τραγούδια, τα ερμηνεύει, γυρίζει βιντεοκλίπ και τα ανεβάζει στο YouTube, όπως το κομμάτι «Live me alone» που κυκλοφόρησε το 2013 από τη δισκογραφική του Αργύρη Ναστόπουλου των One και πιο πρόσφατα το «Your body is so hot».