Αυτό είναι το πιο σέξι φόρεμα που έχει βάλει η Ελένη! [photo]

07.10.2015
Ανανεωμένη και ορεξάτη έχει επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της τις δύο πρώτες εβδομάδες. Και είναι τόση η όρεξη της, που κάθε μέρα μάς έχει και από μία προσωπική αποκάλυψη, με κορυφαία εκείνη με το κρυφό της ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας με τον Ματέο Παντζόπουλο, στις αρχές της σχέσης τους.

Ωστόσο, αποκάλυψη είναι και οι ενδυματολογικές επιλογές της Ελένης στην εκπομπή της. Και τα συνολάκια είναι το ένα πιο κομψό από το άλλο, ενώ μέχρι και φόρεμα σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη. Αλλά το φόρεμα που τα "έσπασε" είναι το μάξι ασπρόμαυρο με το βαθύ σκίσιμο και το σέξι μπούστο.

Και όπως κάνει με τα περισσότερα ρούχα που φοράει στην εκπομπή της, έτσι και με αυτό, η παρουσιάστρια δεν το έβγαλε ουτε μετά το τέλος αυτής. Αντίθετα, ο φακός του περιοδικού ΟΚ, την εντόπισε στο Χαλάνδρι, όπου επισκέφθηκε στούντιο παραγωγής, να φορά το μάξι φόρεμα. Εξάλλου, το φόρεμα την κολακεύει και καλύπτει τις όποιες ατέλειες του σώματος της, μετά τη γέννηση της κόρης της, τον περασμένο Μάρτιο.

Και όπως διαβάζουμε, η Ελένη φέτος θα ξεκινήσει να γυμνάζεται και πάλι. Πέρυσι, λόγω εγκυμοσύνης τα είχε παρατήσει, αλλά τώρα, όπως παραδέχθηκε η ίδια, θέλει να δοκιμάσει τη μέθοδο γυμναστικής TRX. Η παρουσιάστρια τη Δευτέρα είχε καλεσμένη στη εκπομπή της τη Βίκυ Καγιά και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην καισαρική που έκανε.

"Ήλπιζα ότι και αυτή τη φορά θα γεννήσω φυσιολογικά. Δεν βαριέσαι, σημασία έχει όλοι να βγούμε από την κλινική με το καλό, και το μωρό και η γυναίκα! Είδα εμένα για πρώτη φορά να βγαίνω από την κλινική με κοιλιά πιο μεγάλη απ’ ό,τι μπήκα..." είπε μεταξύ άλλων.