Το πρώτο ποστάρισμα του Τζιμ Κάρεϊ μετά την κηδεία της Κατριόνα

11.10.2015
Λύγισε στο τελευταίο "αντίο" της πρώην αγαπημένης του ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ύστερα από μια κάποια απουσία επέστρεψε στο Twitter με σαφές και συγκινητικό μήνυμα.

Ο Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) αποχαιρέτησε την πρώην αγαπημένη του, Κατριόνα Γουάιτ (Cathriona White) η οποία έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της πριν από λίγες μέρες, αφήνοντάς του μάλιστα και ένα πολύ συγκινητικό τελευταίο μήνυμα.

Ο διάσημος ηθοποιός πέταξε μέχρι την Ιρλανδία οπου παρέστη στην κηδεία της, κράτησε το φέρετρό της και σε κάποιο σημείο ξέσπασε και σε λυγμούς μην μπορώντας να ελέγξει το συναίσθημά του.

Και αμέσως μετά, έκανε ένα ποστάρισμα όλο νόημα στο Twitter

"Η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί", γράφει στη λεζάντα αυτής της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που μοιάζει μάλλον με... αρνητικό και απαθανατίζει τον ίδιο με την Κατριόνα σε τρυφερή στιγμή.

Λίγες μέρες νωρίτερα, πριν πεθάνει εκείνη και ενώ, προφανώς οι δυο τους ήταν ακόμη ζευγάρι -γιατί η άτυχη Γουάιτ, λέγεται ότι αυτό δεν άντεξε, τον χωρισμό τους που ήρθε στο μεταξύ- έκανε ακόμη ένα ποστάρισμα που την αφορούσε.

"Είμαι ένα τίποτα... Τι ανακούφιση", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που τον απεικονίζει στον κεντρικό σταθμό της Νέας Υόρκης, με το credit της πόζας στην αγαπημένη του.