Ο Πρινς Τζάκσον παραδέχεται ότι ο Μάικλ δεν είναι πατέρας του

23.10.2015
Τρία παιδιά είχε ο Μάικλ Τζάκσον και το θέμα της πατρότητάς τους υπήρξε ανέκαθεν "καυτό" στα πηγαδάκια της σόουμπιζ -και όχι μόνο. Σήμερα ο μεγάλος γιος του παίρνει δημόσια θέση σχετικά.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) παντρευτηκε τη νοσοκόμα Ντέμπι Ρόου (Debby Rowe) τον Νοέμβρη του 1994 και έκανε μαζί της δυο παιδιά, τον 18χρονο σήμερα Πρινς Μάικλ και τη 17χρονη Πάρις. [Δες όλη την οικογένεια σε αναμνηστική φωτογραφία επάνω. Η συζήτηση περί του τίνος είναι τα παιδιά -γιατί προφανώς δεν μπορεί να είναι βιολογικά παιδιά του βασιλία της ποπ, κρατάει ακόμη και σήμερα καθώς επίσημα δεν υπάρχουν στοιχεία.

Να όμως, που για πρώτη φορά παίρνει επίσημα θέση επί του θέματος, ο πρωτότοκος του Τζάκο και παραδέχεται δημοσίως ότι "μπορεί να μην είναι βιολογικός γιος του, αλλά δεν τον νοιάζει καθόλου".

Λατρεία έχει στον πατέρα του ο Πρινς και ποστάρει συχνά πυκνά φωτογραφίες του από το παρελθόν τους, στα social media.

Ο βασικότερος "διεκδικιτής" πατρότητας για τον Πρινς είναι ο δρ. Άρνολντ Κλάιν, ο οποίος υποστηρίζει χρόνια τώρα ότι ο νεαρός είναι δικός του γιος. Η συγκριτική φωτογραφία που έχει δώσει επανειλλημένα στη δημοσιότητα για του λόγου το αληθές θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η αφορμή για την επαναφορά του θέματος δόθηκε από ένα "επιθετικό" τιτίβισμα που δέχτηκε το Πρινς στο Twitter του.

"Όλοι γνωρίζουν ότι είσαι ένας 'Ρόου-Κλάιν' και όχι 'Τζάκσον'" γράφει στον λογαρισμό του νεαρού ένας θερμόαιμος και εκείνος δεν δίστασε να του απαντήσει όπως του πρέπει.

"'Tο αίμα της διαθήκης είναι παχύτερο από το νερό της μήτρας'. Με μεγα΄λωσε ο πατέρας μου μαζί με την αδελφή μου και τον αδελφό μου", γράφει με πάθος ο Πρινς Μάικλ ξεκαθαρίζοντας επίσημα τη θέση του. Πατέρας του είναι ο Μάικλ Τζάκσον και τέλος.

Ο νεαρός ασφαλώς αναφέρεται στα αδέλφια του, Πάρις και Μπλάνετ για την πατρότητα του οποίου επίσης έχει γίνει "ο κακός χαμός" όλα αυτά τα χρόνια. (στη φωτογραφία στη συνέχεια)