Νατάσα Παζαΐτη : Δείτε τη να χορεύει με την ιατρική ποδιά [vds]

26.10.2015
Στους ρυθμούς της μουσικής λικνίζεται η Νατάσα Παζαΐτη φορώντας την ιατρική ποδιά. Όχι, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή δεν αποφάσισε να το ρίξει ξαφνικά στο...χορό. το έκανε για καλό σκοπό!

Πιο συγκεκριμένα, χόρεψε μαζί με συναδέλφους της, μαζί με γυναίκες που νίκησαν ή δίνουν την μάχη τους με τον καρκίνο και μαζί με πολλούς εθελοντές σ΄ένα βίντεο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού!

Το εν λόγω βίντεο, που έχει τον τίτλο «Μαμά Πρόσεχε» δημοσίευσε στο διαδίκτυο η κλινική, στην οποία εργάζεται η Νατάσα Παζαΐτη.

Η κλινική emBIO συμμετέχει στον ετήσιο διαγωνισμό του «Pink Glove Dance» ο νικητής του οποίου λαμβάνει ένα χρηματικό ποσό για την έρευνα της συγκεκριμένης ασθένειας.

«Tο χορευτικό μας μήνυμα είναι εμπνευσμένο από τις χιλιάδες γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά με την φροντίδα του emBIO και εμπιστεύονται την υγεία τους σε μας. Στο video αυτό χορέψαμε όλοι. Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, η Νατάσα Παζαϊτη, όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του emΒΙΟ, έγκυες γυναίκες εθελόντριες, γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο, γυναίκες που τώρα την δίνουν, οι οικογένειες και οι φίλοι τους εκφράζοντας την απόφαση για την νίκη, για το ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», γράφει ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube.