Βιτριολικός ο Σεργουλόπουλος: «Έσφαξε» το Λιάγκα με το γάντι

29.10.2015
Την ημέρα του ΟΧΙ επέλεξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος να πει το ΝΑΙ και να εμφανιστεί μετά από 2 ολόκληρα χρόνια στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.

Και ήταν η εμφάνιση του Φώτη ηρωική, αφού αντιμετώπισε κατά μέτωπο το Γιώργο Λιάγκα και τον... εξολόθρευσε, πράγμα σπάνιο ομολογούμε.

Ήταν Νοέμβριος του 2013, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε δημόσια για την επιλογή του Φώτη να γίνει πατέρας, και τα σχόλια (όπως θα δεις και στο βίντεο) ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικά για τον Σεργουλόπουλο με κορυφαία την αναρώτηση του Λιάγκα για το κατά πόσον θα μεγαλώσει φυσιολογικά ο γιος του Φώτη.

Ο Σεργουλόπουλος λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει απευθείας στο Λιάγκα:

«Το παιδί μου μεγαλώνει πάρα πολύ φυσιολογικά γιατί είχες μια αναρώτηση πριν από δύο χρόνια».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε μάλιστα πως είχε προσβληθεί από την προσέγγιση του παρουσιαστή τότε αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει τον παρουσιαστή και ότι έγινε παρανόηση των λεγομένων του ενώ του τόνισε πως όσες φορές τον έχει δει εκτός τηλεόρασης, μια χαρά μιλούν και επικοινωνούν.

Ο Φώτης πάντως δεν φάνηκε να χαρίζεται στο Λιάγκα, αφού του ανέφερε πως έχει κρατήσει το βίντεο στο οποίο ο παρουσιαστής τον θίγει, θίγει και το παιδί του και αμφισβητεί και την ζωή του για το κατά πόσον είναι ή όχι φυσιολογική.

«Πιστεύω ότι το φυσιολογικό είναι μια λέξη έντονη. Χαίρομαι που μου λες συγνώμη δημοσίως».

Ο Σεργουλόπουλος πάντως μίλησε και για την προσπάθειά του να υιοθετήσει ένα παιδί χωρίς να τα καταφέρει στην Ελλάδα.

Στο τέλος της συζήτησης όταν ο Λιάγκας πάλι προσπάθησε να την πει στον Σεργουλόπουλο για το καθημερινό του πρόγραμμα που δεν θυμίζει άντρα αλλά γυναίκα, αφού οι άντρες έχουν ανάγκη να βγαίνουν, ο Σεργουλόπουλος και πάλι κάλεσε το Λιάγκα να ξεπεράσει τα κλισέ που έχει παγιωμένα στο μυαλό του!

Αυτή που φάνηκε να νιώθει πιο άβολα από όλους ήταν η Φαή Σκορδά, η οποία δήλωσε ανήξερη για το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα, ενώ το 2013 η ίδια είχε σκεφτεί πόσο δύσκολο θα ήταν για το Σεργουλόπουλο να υιοθετήσει ένα παιδί.