Φωτιάδη: Η Κρητικιά που βγήκε στα κρυφά Star Ελλάς 2015 [photos]

03.11.2015
Δεν το πήραμε χαμπάρι, γιατί δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά έγιναν τα καλλιστεία για την ανάδειξη των ομορφότερων Ελληνίδων, που θα μας εκπροσωπήσουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς του εξωτερικού.

Δεν το πήραμε χαμπάρι, γιατί δεν είχαν τηλεοπτική κάλυψη λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά έγιναν τα καλλιστεία για την ανάδειξη των ομορφότερων Ελληνίδων, που θα μας εκπροσωπήσουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς του εξωτερικού. Δεκατέσσερις καλλονές 18-25 ετών αναμετρήθηκαν για τους έξι τίτλους του θεσμού σε "κλειστό κύκλο", με μια μικρή επιτροπή κριτών, που είδε τα κορίτσια στο ατελιέ του σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη.

Star Hellas 2015 εκλέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη, που είχε λάβει τον τίτλο Miss Κρήτη Young στα κρητικά καλλιστεία του 2011. Miss Τουρισμός 2015, η Θεοδώρα Ντανιέλα Ντεμοραίς-Μοσχούρη. Ελληνική Ομορφιά 2015, η Καλλιόπη Γαλετσά, και Αναπληρωματική Star Hellas η Ραφαέλα Ροδινού.

Η Μικαέλα Φωτιάδη σε ηλικία 21 ετών θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της γενιάς της. Έχει στεφθεί Miss Κρήτη 2011, Miss Τουρισμός Ελλάδας, καθώς και Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2013.

Η Μικαέλα γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στο Λασίθι στην ηλικία των 9 ετών. Η μητέρα της από την Ολλανδία και ο πατέρας της Κρητικός και αυτός ήταν ο συνδυασμός ώστε η ίδια να κατακτήσει με την ομορφιά της την Ελλάδα.

Η Μικαέλα θα αναχωρήσει την 1η Δεκεμβρίου για το Las Vegas για να συμμετάσχει στο Μις Υφήλιος 2015, ενώ η Miss Hellas Σπυριδούλα Βαλασιάδου που θα αναχωρήσει στις 20 Νοεμβρίου για την Σάνυα της Κίνας για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό Miss World 2015.