Μέντες & Γκόσλινγκ: Είδαμε την κόρη τους πρώτη φορά [photo]

03.11.2015
Το διάσημο ζευγάρι κρατά τη μονάκριβή τους Εσμεράλδα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή που γεννήθηκε, όπως και την ιδιωτική τους ζωή γενικότερα. Ο φωτογραφικός φακός, όμως τους "τσάκωσε" οικογενειακώς.

Το φετινό Halloween στάθηκε η αφορμή για να δούμε τη μικρή Εσμεράλδα (Esmeralda) η οποία γιόρτασε μαζί με τους διάσημους γονείς της, Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosslin) και Εύα Μέντεζ (Eva Mendes) -ντυμένοι όλοι... σκελετοί.

Στις 12 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και το περασμένο Σάββατο η Εσμεράλδα βγήκε πρώτη φορά με τους γονείς της, για το παραδοσιακό "Trick or Treat" της ετήσιας γιορτής των τρομακτικών μασκαράδων.

Σύμφωνα με την παράδοση, η οικογένεια πήγε πόρτα πόρτα σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς τους στην Πασαντίνα με στόχο να τρομάξει τους νοικοκύρηδες οι οποίοι, όπως έχουν εναλλακτική να τη γλιτώσουν αν τους κεράσουν.

Γλυκύτατη εικόνα, παρά το τρομακτικό του όλου στόχου με τη μικρούλα χαλαρή να απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά, στον οποίο, όπως μπορούμε να καταλάβουμε πίσω από τις... μπογιές, μοιάζει καταπληκτικά.

Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες φωτογραφίες. Πάντως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή της πρώτης "εξόδου" της μικρής. Ο φακός την τσάκωσε μεν, το προσωπάκι της κανονικά δεν το είδαμε δε!