Ο Τσιμιτσέλης τα χώνει και πάλι: «Το κάνουμε 5 φορές τη μέρα»

03.11.2015
Το επεισόδιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της φυγής από συνέντευξη επειδή η κουβέντα πήγε στην προσωπική του ζωή, επανήθε στο προσκήνιο με την εμφάνιση του ηθοποιού στα «Καλημερούδια».

Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πρωινό του MEGA «Καλημερούδια» και φυσικά η Ντορέττα αναφέρθηκε στο θέμα, ρωτώντας τον Τσιμιτσέλη αν τον ενοχλούν συγκεκριμένα οι ερωτήσεις σχετικά με την κόρη του Εύα ή με την πιθανότητα απόκτησης δεύτερου παιδιού γενικά.

Ο Τσιμιτσέλης βρήκε αφορμή και μίλησε για το θέμα εξηγώντας με καυστικό τόνο:

«Με ενοχλεί η συζήτηση με θέμα το παιδί. Δεν θέλω να ξέρουν πως είναι το παιδί μου, που πηγαίνει... Εγώ πες πως θέλω να κάνω παιδί στα 5 χρόνια πρέπει να το δηλώσω; Δηλαδή συγγνώμη θα με ρωτήσουν ”αν πας για δεύτερο παιδί”, εγώ θα πω ”ναι καθόμαστε με την γυναίκα μου και το κάνουμε 5 φορές την μέρα και προσπαθούμε να πιάσει παιδί;”».

Όσο για το περιστατικό με την επίμαχη συνέντευξη, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έπαιξε τελικά στο παιχνίδι της δημοσιογράφου και πως αν χρειαστεί θα φεύγει από κάθε συνέντευξή του:

«Μετά από 13 χρόνια, έγινα ο κακός των συνετεύξεων... Θα δίναμε κάποιες μίνι συνεντεύξεις για την ταινία "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός". Είχα ενημερώσει τους πάντες πως δεν θέλω να μιλήσουμε για τα προσωπικά μου. Εκεί που ξεκινάμε και μιλάμε με την κυρία που πήρε τη συνέντευξη, ξαφνικά μου πετάει την κλασική ερώτηση αν θα κάνω δεύτερο παιδί ή τρίτο παιδί ή το οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κουμάντο για το πότε θα κάνω εγώ παιδί, πότε θα κάνω sex, πότε θα πάω στην τουαλέτα. Εκεί απάντησα πως δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου, κι έφυγα.

Αν είναι τόσο σημαντικό αυτό το πράγμα για να ξεχάσουμε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την χώρα, αν κάνω τόσο καλό στην Ελλάδα, θα αποχωρώ από κάθε συνέντευξη μέρα παρά μέρα.

Αν είναι να ασχολούμαστε με αυτό και δεν έχουμε άλλα θέματα, αν εγώ μπορώ να λύσω το πρόβλημα της Ελλάδος με την αποχώρηση μου από μια συνέντευξη, θα φεύγω και μπορώ να κάνω και θεαματική έξοδο. Η ερώτηση αυτή έχει απαντηθεί από μένα χιλιάδες φορές».