Ηθοποιός σοκάρει: «Έχω αγοράσει έναν ωραίο τάφο και με περιμένει» [vds]

03.11.2015
Μία δήλωση, η οποία αν μη τι άλλο σοκάρει ή μάλλον πιο σωστά συγκινεί αφού δείχνει τη λατρεία που έχει στον άντρα της ζωής της παρά το γεγονός ότι εκείνος δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Ευαγγελία Σαμιωτάκη μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" για τη θεατρική παράσταση που παίζει, το διαβήτη, την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα όταν την έκλεψαν, αλλά και για το χαμό του άντρα της ζωής της, Σπύρου Καλογήρου:

«Ο Σπύρος όσο ζω δε θα φύγει ποτέ από κοντά μου, είναι ζωντανός. Μένω στον Ωρωπό γιατί είναι κοντά μου. Πάντα του μιλάω. Έχω αγοράσει έναν τάφο πολύ ωραίο, γιατί το ήθελε πολύ ο Σπύρος μου.

Κάθε φορά που περνούσαμε έλεγε "Κοίτα τι ωραία θέα! Τι ωραία θα είναι να είμαι εδώ! Αλλά δε θέλω το χώμα, φοβάμαι πολύ το χώμα". Έτσι μου 'λεγε.

Κι εγώ έκανα ένα ωραίο κενοτάφιο, με το δικό μου δίπλα που με περιμένει. Λέω να θυμηθώ από ποια μεριά πενήντα χρόνια κοιμόμουν εγώ στο κρεβάτι κι έγινε έτσι. Ο Σπύρος κοιμόταν δεξιά κι εκεί είναι κι εγώ αριστερά και με περιμένει».