Χάιντι Κλουμ: Την... "άδειασε" χοντρά ο πρώην σύζυγος

10.11.2015
Έχουν χρόνια που χώρισαν η διάσημη γερμανίδα καλλονή και ο Σιλ και οι σχέσεις τους, ξέραμε ότι, ήταν ιδιαίτερα φιλικές. Ύστερα από τα όσα είπε όμως... δεν είμαστε σίγουροι αν όλα μείνουν έτσι..

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο Σιλ (Seal) ήταν παντρεμένοι επτά χρόνια πριν χωρίσουν το 2012, με το διαζύγιο να γίνεται οριστικό δυο χρόνια αργότερα. Σε πρόσφατη συνέντεξη που έδωσε ο 52χρονος τραγουδιστής ξαφνιάζει με αυτά που λεέι για την πρώην αγαπημένη του. Και εκείνη, δεν νομίζουμε ότι θα τα εκτιμήσει ιδιαιτέρως...

Κάθε χρόνο του γάμου τους, η Χάιντι και ο Σιλ ανανέωναν τους όρκους του γάμου τους σε τελετές-υπερπαραγωγή, στις οποίες δινόταν και η σχετική δημοσιότητα πάντα.

Έλα όμως που... κάποιος δεν το διασκέδαζε καθόλου...

"Γινόταν κάπως... τσίρκο και εγώ δεν το πολυευχαριστιόμουν... Μειονέκτημά μου... Είμαι λίγο πιο... ιδιωτικός άνθρωπος" εξήγησε ο Σιλ μιλώντας στην εκπομπή του Άντι Κοέν τονίζοντας πως "όλα αυτά ήταν ιδέα της πρώην συζύγου της".

Μάλιστα...

Βέβαια, λιγο πριν λήξει η κουβέντα και θέλοντας προφανώς να το... "μαζέψει" λίγο "να μην έχουμε και έκτροπα" παραδέχτηκε το εξής:

"Δεν ξέρω πόσο απαραίτητα ήταν όλα αυτά, όμως ήταν κούλ".

Τώρα αν έπεισε την Χάιντι, θα δείξει...