Σάντυ Κουτσοσταμάτη: "Μετά από δύο εγκυμοσύνες έχω κι εγώ ραγάδες και χαλάρωση" [photos]

11.11.2015
Η γνωστή ψυχολόγος και παρουσιάστρια Σάντυ Κουτσοσταμάτη, φωτογραφήθηκε και μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και για την καθημερινότητά της με τις δύο κόρες της.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για το περιοδικό ΟΚ, η οποία αν και απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης λόγω της μητρότητας, δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν της λείπει καθόλου.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Εμμανουηλίδη και έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, την 4 ετών Ιωαννίτα και την 14 μηνών Αναστασία. Η γνωστή ψυχολόγος παραδέχεται πως είναι μια ενοχική μαμά, γιατί έχει πέσει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, αφού είναι κάτι που αγαπάει και την ευχαριστεί πολύ.

Ωστόσο, ο σύζυγός της βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα στο παιδιών, αφού ο ρόλος του δεν είναι απλώς συμπληρωματικός. Η ζωή της έχει αλλάξει πάρα πολύ με την μητρότητα, προτεραιότητα είναι η οικογένεια και για τα παιδιά της. Σχετικά με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την απόκτηση των παιδιών δήλωσε, πως το σώμα της έχει αλλάξει, έχει ραγάδες και χαλάρωση, όμως είναι κάτι που δεν την πειράζει, αφού κάνει ότι μπορεί προσέχοντας την διατροφή της για παρεμένει αδύνατη.