Νομικού: Σπάνια εμφάνιση των γονιών της & τα σχόλια για το ντύσιμο! [photo]

13.11.2015
Την πρώτη συλλογή ρούχων με την υπογραφή της «Dutchess Collection» σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία ρούχων, παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού. Η νεαρή παρουσιάστρια μπήκε στη μακροσκελή λίστα διάσημων κυριών της showbiz που πιάνουν βελόνα και κλωστή και φτιάχνουν τη δική τους σειρά ρούχων.

H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (11/11), στις εγκαταστάσεις του Ωδείου Αθηνών. Στο πλευρό της βρέθηκαν αρκετά γνωστά πρόσωπα, φίλοι της, αλλά και οι γονείς της, σε μία σπάνια εμφάνιση. Όχι, ο καλός της Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν ήταν εκεί.

Τις εντυπώσεις "έκλεψε" η οικοδέσποινα, η οποία φόρεσε μία μάξι μαύρη τουαλέτα, δική της δημιουργία. Αλλά και οι γονείς της, Νίκος και Ούρσουλα Νομικού, δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Εξάλλου, οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, αν και πάντα είναι στο πλευρό της μοναχοκόρης τους, σε σημαντικές για εκείνη στιγμές.

Και το ίδιο έκαναν και στην παρουσίαση της πρώτης κολεξιόν της. Μάλιστα, η εντυπωσιακή μητέρα της μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες, προκαλώντας την έκπληξη της κόρης της, αφού όπως εξήγησε, η μαμά της είναι ντροπαλή και άμαθη με τις κάμερες.

Πάντως, στο διαδίκτυο, η εμφάνιση των γονιών της, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Τόσο το μαύρο σιθρού πουκάμισο της μαμάς της, όσο και το λευκό φανελάκι του τραγουδιστή μέσα από το καρό πουκάμισο, προκάλεσαν πολλά και ποικίλα σχόλια.