Μάνεσης: Ταμπλάς του ήρθε όταν η Γερμανού αποκάλυψε το γάμο του με τη Φωτεινή Δάρρα!

16.11.2015
Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης εξήγησε για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους απεχθάνεται τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, είτε αυτό περιλαμβάνει παπαρατσικά ενσταντανέ είτε λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Στο People μίλησε ο Νίκος Μάνεσης εξηγώντας ότι για να προστατεύσει την προσωπική του ζωή δεν πάει γυμναστήριο, αλλά αθλείται στο σπίτι του, και γι αυτό είχε νιώσει άβολα όταν πριν δύο χρόνια η Ναταλία Γερμανού τον είχε ρωτήσει στον αέρα του «Μες στην Καλή Χαρά» για τον παλιό του γάμο με τη Φωτεινή Δάρρα.

Αρχικά ο παρουσιαστής περιέγραψε την ζωή του στο σπίτι, με τα παιδιά και την σύζυγό του.

«Παίζω με τα παιδιά μου και κάνω γυμναστική. Δεν πηγαίνω σε γυμναστήριο. Έχω φτιάξει ένα χώρο στο σπίτι μου, γιατί δεν μου αρέσει να αθλούμαι και να με τραβάνε φωτογραφίες, τις οποίες έπειτα μπορεί να ανεβάσουν στο facebook. Η ιδιωτική μου ζωή θέλω να μου ανήκει. Παλαιότερα ήμουν βιβλιοφάγος, αλλά δεν έχω χρόνο πια για διάβασμα. Ευτυχώς διαβάζει πολύ η σύζυγός μου, Φαίη (σ.σ. Μαυραγάνη), και τη ρωτάω.»

Δείτε τι απάντησε για την παρουσία του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και την ερώτηση για τον γάμο με τη Φωτεινή Δάρρα:

«Αισθάνθηκα πολύ άβολα και το έκοψα στον αέρα. Δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν παιδιά και μπορεί να μην το γνώριζαν. Δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αν θέλει, ας το προβάλλει η άλλη πλευρά. Εγώ δεν έχω ανάγκη να το κάνω».

Θυμίζουμε πως η Ναταλία Γερμανού είχε ρωτήσει τον παρουσιαστή του Alpha και εκείνος είχε απαντήσει με φανερή αμηχανία:

«Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ. Τώρα τελευταία κάπου μαθεύτηκε, κάποιος ρώτησε...».

Πηγή People