Ο Τσάρλι Σιν έτοιμος να παραδεχτεί δημοσίως ότι πάσχει από AIDS

17.11.2015
Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να επιβεβαιώσει σήμερα σε τηλεοτπική εκπομπή ότι οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την υγεία του είναι αληθινές.

Οι "κακές γλώσσες" το λένε πολύ καιρό: Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) πάσχει από AIDS, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η πρώτη διάγνωση έγινε πριν από πέντε χρόνια. Ο ίδιος ο ηθοποιός, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη στο παρελθόν με τα καμώματά του δεν έχει μιλήσει ακόμη. Σήμερα, όμως, περιμένουμε να το κάνει.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εκπομπής "Today Show" ο 50χρονος ηθοποιός αναμένεται σήμερα να καθίσει απέναντι στον παρουσιαστή Ματ Λάουερ και "να κάνει μια πολύ σημαντική προσωπική ανακοίνωση".

Ναρκωτικά, αλκοόλ, πόρνες, μπλεξίματα με την αστυνομία. Ζωή τελείως στα άκρα για πολλά χρόνια. Ο Τσάρλι Σιν κάποια στιγμή ζούσε με τρεις πορνοστάρ μαζί προκαλώντας διαρκώς το κοινό αίσθημα με τις εξαλλοσύνες του. Μία από αυτές τις πορνοστάρ μάλιστα, την Μπρετ Ρόσι [φωτό επάνω] την αρραβωνιάστηκε. Ο αρραβώνας κράτησε 8 μήνες και έληξε τον Οκτώβρη του 2014.

Την ίδια περίοδο "κόπηκε" από την τηλεοραση και η εκπομπή του "Anger Management" και γενικά από τότε "χάθηκε" από προσώπου γης.

Τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να ακούγονται πολλά κάι διάφορα για τον Σιν, όμως εμείς περιμένουμε τον ίδιο και τι έχει να μας πει. Σε λίγες ώρες.

Πάντως, οι διάσημοι φίλοι του έχουν ήδη αρχίσει να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. Δημόσια...

"Η καρδιά μου πονάει. Οι προσευχές μου στον Τσάρλι Σιν και την οικογένειά του" γράφει η Χέδερ Λόκλιαρ δίπλα στη λεζάντα της φωτογραφίας του από το παρελθόν που πόσταρε πριν από λίγες ώρες στον λογαριασμό της στο Instagram.

My heart hurts. Prayers for Charlie and his family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Heather Locklear (@heatherlocklear) στις