Λόρενς: Το δράμα της με τους άντρες & το αναπάντεχο ραντεβού [vds]

17.11.2015
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η διάσημη ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι έχει "σοβαρό πρόβλημα με τους άντρες" και να που η λύση της έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει.

Για τη Vogue πόζαρε αυτό τον μήνα η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) -και μάλιστα για τον φακό του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) [επάνω]- και στη συνέντευξη που παραχωρεί αποκαλύπτει πολύ προσωπικά πράγματα που ξαφνιάζουν.

"Νιώθω μετάλη μοναξιά τα σαββατόβραδα. Οι άντρες είναι τόσο σκληροί μαζί μου. Νιώθω ότι δεν γνωρίζω κανέναν πια και με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να γνωρίσω έναν άντρα που ζει στη Βαγδάτη τα τελευταία 7 χρόνια και δεν έχει ιδέα ποια είμαι".

Τον παραδέχτηκε τον... πόνο της η Τζένιφερ και ηρέμησε -Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι. Πού να φαταστεί όμως από πού θα της ερχόταν η λύση/πρόταση!!!

"Γεια σας κυρία Λόρενς, το όνομά μου ειναι Τράβις Φίσμπορν και άκουσα ότι έχετε κάποια προβλήματα με τα αγόρια". Έτσι ξεκινά το βιντεακι του κυρίου που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη άμοιρη την Τζένιφερ και μπορεί να μην ζει στη Βαγδάτη, αλλά γιατί; Κάτι πιο κοντά, όπως το Αϊνταχο δεν της κάνει;;;;