Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει σήμερα η Ντένια του Next Top Model [photos]

23.11.2015
Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Next Top Model, όπου ξεχώρισε για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, ενώ ήταν και η παίκτρια που συνεχώς άκουγε από τους κριτές του ριάλιτι ότι έπρεπε να χάσει κιλά!

Η ξανθιά Ντένια Αγαλιανού, μετά το τέλος του NTM, ακολούθησε αντίθετη διαδρομή, ασχολήθηκε λίγο με το μόντελινγκ, έφυγε από την Ελλάδα και στο μακρινό Μεξικό κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Επίσης, αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα, ενώ - ευτυχώς - δεν άκουσε τους κριτές και διατηρεί τις καμπύλες της.

Η Ντένια μίλησε πρόσφατα στη Real news, για τη νέα της ζωή στο Μεξικό και εντυπωσιαστήκαμε με την εμφάνιση της,

Η Ντένια σήμερα σπουδάζει υποκριτική, πρωταγωνιστεί σε μεξικανικες σαπουνόπερες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

«Εργαζόμουν σε ένα πολύ καλό πρακτορείο στην Τουρκία και μια φίλη μου από τη Λετονία εργαζόταν στο Μεξικό με μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε λοιπόν, πως και δεν έχω βρεθεί ήδη εκεί, διότι πίστευε πως είναι η αγορά μου μιας και μοιάζω με Λατίνα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και σε 8 μήνες τελειώνω το τρίτο έτος στην υποκριτική σε μια από τις καλύτερες σχολές του Μεξικού. Φυσικά δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, γιατί έμαθα μόνη μου τη γλώσσα, αλλά τώρα πια είναι σαν την μητρική μου».