Ματσούκα: Την εγκαταλείπουν οι φίλοι της λόγω του γλυπτού της Παναγίας!

01.12.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με μία φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα, στα social media. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα γλυπτό της Παναγίας, που, όμως, παραπέμπει σε αιδοίο!

Η επίμαχη φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, και η Ματσούκα, όχι δεν το μάζεψε, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση σε όσους την έκραξαν ως «βλάσφημη».


«Η φωτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν», ήταν το σχόλιο που έκανε πάνω στον κακό χαμό.

Και μία που το είπε και μία που άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Γιατί, βλέπεις, τις τελευταίες ώρες ο ένας μετά τον άλλον διαδικτυακό της φίλο της κάνει unfollow στο Instagram. Και ως φαίνεται, η Ματσούκα πήρε χαμπάρι τις αποχωρήσεις των «φίλων της στα social media και ανέβασε ένα σκίτσο, που προκάλεσε νέο γύρο αντιδράσεων.

Τι απεικονίζει αυτό;

Ένας άνδρας παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε έναν άλλον άνδρα. Και η λεζάντα στο σκίτσο γράφει:

«Σκ&α! Ακόμα ένας follower χάθηκε!». Η, δε, ηθοποιός σχολίασε: «Απολογήσου αργότερα».