"Θρίλερ" με την αποχώρηση της "Μις Ελλάς" από τα Καλλιστεία!

06.12.2015
Ένα "θρίλερ" - λέμε τώρα - παίζεται τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνίστρια την αναπληρωματική Μις Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη. Στην αρχή διέρρευσε ότι οι διοργανωτές του "Μις Κόσμος" την απέβαλαν για... ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και έχουμε ανατροπή στα όσα αρχικά ακούστηκαν, αφού η ελληνίδα καλλονή αποχώρησε οικειοθελώς από το διεθνή διαγωνισμό, που φέτος θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, στην Κίνα. Τι συμβαίνει στα αλήθεια;

Την απάντηση έδωσε ο διοργανωτής των καλλιστείων «Σταρ Ελλάς», Βασίλης Πρεβελάκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου" κι εξήγησε ότι η Μοσχολιού αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους.

Για την ακρίβεια η γιαγιά της είχε ένα ατύχημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το μοντέλο αυτες τις ώρες ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της, γι αυτό και πήρε την απόφαση να μαζέψει τις βαλίτσες της και να φύγει.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο κ. Πρεβελάκης, οι διοργανωτές με τους οποίους επικοινώνησε, ουδέποτε αναφέρθηκαν σε... "ανάρμοστη συμπεριφορά", όπως διέρρευσε κι έκανε το γύρο του διαδικτύου, το βράδυ του Σαββάτου (5/12)