Τελείως αγνώριστη η Τζένιφερ Άνιστον με την παλιά της... μύτη [photos]

07.12.2015
Εντάξει... το ότι έχει κάνει πλαστικές η ελληνικής καταγωγής σταρ -ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης- είναι γνωστό. Κάθε φορά, όμως που βλέπουμε εικόνες από την προ νυστερίου εποχή, εντυπωσιαζόμαστε.

Στα 46 της χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δείχνει πραγματικά να έχει τον... "αγέραστο". Η διάσημη ηθοποιός είναι από τις περιπτώσεις που εντυπωσιάζει με το πόσο καλά φροντίζει τον εαυτό της, χωρίς να έχει παραμορφωθεί στο μεταξύ. Ε, καλά... Μια μικρή μεταλλαξούλα την έχει... Αλλά με την καλή έννοια.

Τα... φανερώματα έκανε η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας Bing Bang Theory, Μαγίμ Μπιαλικ (Mayim Bialik) η οποία πριν από πολλάααα χρόνια συμπρωταγωνίστησε και μαζί με την Τζεν σε άλλο σίριαλ, το 1990.

Ε.. και είπε να το θυμηθεί και να το θυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους. Τώρα αν η Άνιστον το χάρηκε ιδιαίτερα δεν το ξέρουμε, όμως έχουμε βάσιμες υποψίες ώστε να αμφιβάλουμε...

Γύρνα τη σελίδα και θα καταλάβεις.

Ιδού λοιπόν οι εικόνα που μάλλον δεν θα απόλαυσε ιδιαίτερα να δει θυμηθεί η Τζένιφερ Ανιστον από τον καιρό που εκέινη -και η πολύ διαφορετική μύτη της- πρωταγωνιστούσαν μαζί με την παιδούλα τότε, Μπίαλικ, στη σειρά "Molloy".

Πριν από 15 χρόνια το κλικ, για την ιστορία. Και αυτή δεν είναι η μόνη εικόνα από το παρελθόν που η νεαρή Μαγίμ πόσταρε με την διάσημη συμπρωταγωνίστριά της.

Ορίστε ακόμη ένα πιο παλιό -αλλά αρκούντως εντυπωσιακό- χτύπημα!!!