Αποκάλυψη σοκ για πασίγνωστο Έλληνα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

07.12.2015
Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, όπου αποκάλυψε πως κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής του, πέρασαν από το μυαλό του σκέψεις αυτοκτονίας.

Ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης αναφερόμενος στον θάνατο του πολύ καλού του φίλου Μιχάλη Ασλάνη, αποκάλυψε και μια δική του δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό συμβαίνει στους καλλιτέχνες και επειδή έχω περάσει από την ιστορία της αυτοκτονίας αν θέλεις, να μπω στο τρυπάκι να αυτοκτονήσω, όσο πιο πολύ είσαι στα φώτα της δημοσιότητας και γνωστός, μαζεύεσαι και πιο πολύ. Είμαι μόνος μου δεν με αγαπάει κανένας. Ήταν μια σκέψη στην οποία με οδήγησαν τόσο καταστάσεις της επαγγελματικής μου όσο και της προσωπικής μου ζωής. Την ώρα που ήμουν σε ...κώμα θα έλεγα, είχα πέσει σε λήθαργο, εκείνη την ώρα μπήκαν κάτι τεράστια φώτα από την Πυροσβεστική, οι οποίοι είχαν μπει από τον φωταγωγό στο σπίτι μου. Ήταν τόσο έντονα τα φώτα και οι φωνές τους που φώναζαν από τα μεγάφωνα, που με ξύπνησαν από τον λήθαργο και με ταρακούνησαν».