Ντέιβιντ Μπέκαμ: Συντετριμμένος από την απόφαση του υιού, Ρόμεο

07.12.2015
Σμπαράλια έγινε ο πρώην άσσος των γηπέδων όταν ο δεύτερος γιος του του ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική απόφαση που πήρε για το μέλλον του. Όμως... την κατάπιε!

Ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά τους οι ίδιοι, προσπαθώντας να τους δώσουν όση μεγαλύτερη ελευθερία μπορούν στο κομμάτι όπου θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν στη ζωή τους. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι και ευχαριστημένοι με όλες τις αποφάσεις που θα πάρουν...

Μέγας μπαλαδόρος στον καιρό του, ο ίδιος ο Ντέιβιντ, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και οι τρεις γιοι του -για να μην πούμε το ίδιο και για την πριγκιπέσσα του τη Χάρπερ- γεννήθηκαν μέσα στα γήπεδα. Ο 13χρονος Ρόμεο, όμως, του ανακοίνωσε του μπαμπά επίσημα ότι "δεν θέλει να παίζει άλλο ποδόσφαιρο".

Μέγα χτύπημα για τον έρμο τον πατέρα όμως τι να κάνει; Το δέχτηκε.

"Στην αρχή ήμουν απαρηγόρητος, όμως στο τέλος ένιωσα μέχρι και ανακούφιση", αποκάλυψε μιλώντας στο Radio Times Christmas, ενώ πρόσθεσε ότι "έχει άλλα πάθη και μου αρέσει αυτό.

Για την ιστορία, ο Ρόμεο είναι εδώ και δυο χρόνια το πρόσωπο στην καμπάνια των Burberry με τεράστια επιτυχία... Προς το παρόν, λοιπόν, άφησε το ποδόσφαιρο και επέλεξε το μοντελινγκ..

Για να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος...