Δούνια: Δεν θα πιστέψεις πόσα πήρε για τις γυμνές φωτογραφήσεις!

08.12.2015
Με το στόμα ανοιχτό μάς άφησε η αποκάλυψη που έκανε η Νόνη Δούνια, για τις αμοιβές που έπαιρνε την εποχή του μόντελινγκ. Το πρώην μοντέλο τη δεκαετία του 90 ήταν μία από τις κορυφαίες του χώρου και από τις πιο ακριβοπληρωμένες.

Τα χρόνια εκείνα, δεν ξέραμε τι σημαίνει κρίση και οι αμοιβές ήταν παχυλές, ακόμα και στην Ελλάδα. Οι, δε, φωτογραφήσεις στα εξώφυλλα περιοδικών έδιναν κι έπαιρναν, ενώ της μόδας ήταν και οι γυμνές φωτογραφήσεις.

Εξάλλου, τα περισσότερα μοντέλα της γενιάς εκείνα, είχαν κάνει γυμνά, αν και κάποιες, το έχουν μετανιώσει. Σίγουρα στην κατηγορία αυτή δεν ανήκει η Νόνη, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της, τόνισε ότι δε μετάνιωσε για τι γυμνές φωτογραφήσεις του παρελθόντος. Μάλιστα, αποκάλυψε και τις τότε αμοιβές και το πάθαμε το σοκ(ι).



«Οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ καλές, θα μπορούσε να ήταν ο ετήσιος μισθός κάποιου στο δημόσιο... Γιατί να μετανιώσω, πάντα υποστηρίζω αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν... δεν υπήρχε τότε διαδίκτυο, η εικόνα ήταν στο περίπτερο ένα μήνα...» είπε χαρακτηριστικά.