Δούνια: Οι αμοιβές που έπαιρνε όταν «κόλαζε» την Ελλάδα [photos+vds]

08.12.2015
Για τις γυμνές φωτογραφήσεις της που ανήκουν πλέον στο παρελθόν μίλησε η Νόνη Δούνια, που παραμένει λαμπερή και εντυπωσιακή ακόμα και στα 43 της χρόνια!

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως οι χρηματικές απολαβές εκείνης της εποχής ήταν αρκετά υψηλές για μια γυμνή φωτογράφηση. Και μάλιστα τις καλές εκείνες μέρες ήταν τόσο υψηλές, που έφταναν τον ετήσιο μισθό ενός εργαζομένου(!)

Το πρώην μοντέλο και sex symbol της δεκαετίας του '90, Νόνη Δούνια παραδέχτηκε πως στην εποχή του διαδικτύου δύσκολα μια επώνυμη γυναίκαι θα κάνει γυμνό. Πίσω στη δική της εποχή οι ολόγυμνες φωτογραφίες κρέμονταν για μια εβδομάδα στα περίπτερα και μετά χάνονταν!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Δούνια μαζί με φωτογραφίες από την εποχή των «παχιών αγελάδων»:

Πρωταθλήτρια κολύμβησης, χορεύτρια και B' Σταρ Ελλάς στο ξεκίνημά της, αργότερα μοντέλο, part time ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, η δική μας «Μόνικα Μπελούτσι» υπήρξε σεμνή και αγαπητή σε όλους, αλλά και πραγματικό sex symbol. Σε ερώτηση τι θα απαντήσει στα παιδιά της, όταν μεγαλώσουν, για τις αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει, έχει απαντήσει: «Ότι αυτή ήταν η δουλειά μου και έχω φωτογραφηθεί ως sex symbol. Αυτή θα είναι η απάντηση».