Θρασκιά: Η μεγάλη αλλαγή της παρουσιάστριας μέσα στα χρόνια [photos]

12.12.2015
Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μας θύμισε τη νεαρή δημοσιογράφο Ράνια Θρασκιά στα πρώτα της βήματα δίπλα στον επίσης νεαρό τότε, Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η Ράνια Θρασκιά έκοψε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων τα μαλλιά της σε αυστηρό κοντό καρέ και μας έκανε έκπληξη με ένα post στα social media.

Kλασική Δίδυμος από τη Θεσσαλονίκη, η Ράνια Θρασκιά ξεχώρισε στο χώρο του θεάματος για τη σεμνότητα και τη σοβαρότητά της. Σπουδάζοντας ακόμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ξεκίνησε ως εκφωνήτρια ειδήσεων στη Ρόδο. Το κοινό θα τη γνωρίσει μέσα απ’ την εκπομπή της στο TV Μακεδονία όπου έμελλε να αποτελέσει το εισιτήριο της για την Αθήνα και τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ant1 στο ενημερωτικό πρόγραμμα. Για πολλά συναπτά έτη θα αναλάβει τη πρωινή ζώνη τόσο του Mega στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» αλλά και στον Ant1 με την εκπομπή «Ellate».

Σε μία απο τις πρόσφατες δηλώσεις της μίλησε για τον νέο προσανατολισμό της ζωής της, που ήρθε μετά την απόκτηση των 2 παιδιών της: «Αν και μου λείπει η τηλεόραση μου αρέσει η νέα μου ασχολία και παρόλο που δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά το επάγγελμά μου ή όχι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανοίξω ένα γραφείο. Είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας, κάνω εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική και αν ανοίξω γραφείο θα ασχοληθώ με την οικογενειακή θεραπεία και τη θεραπεία ζευγαριών»…

Θυμηθήκαμε την Ράνια Θρασκιά μέσα από σπάνιες φωτογραφίες και παλαιότερες συνεργασίες της.