Η άγνωστη σχέση της Μπλέικ Λάιβλι με τον... "Μπράντον Γουολς" -Ναι, αυτή είναι!

11.12.2015
Μια φωτογραφία που πόσταρε χθες η διάσημη ηθοποιός υπήρξε η αφορμή να ανακαλύψουμε τον ξεχωριστό δεσμό που την ενώνει από πολύ παλιά με τον Τζέισον Πρίσλεϊ, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής επιτυχίας "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media αλλά όταν αποφασίζει να ποστάρει κάποια φωτογραφία γίνεται... χαμός!

Ιδού η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η κυρία Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram και κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδυκτίου.

Αγνώριστη σε παιδική ηλικία η Μπλέικ χαμογελά στην αγκαλιά του Τζέισον Πρίσλεϊ, "Μπράντον Γουολς". "Mη μαρτυρήσεις Ρόμπιν Λάιβλι", γράφει στο τέλος της λεζάντας...

Τι εννοεί; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Κάπου στο 1988, 1989 ο Τζέισον είχε δεσμό με τη συνάδελφο του, Ρόμπιν Λάιβλι, ετεροθαλή αδελφή της Μπλέικ. Ο Πρίσλεϊ, προφανώς είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρούλα, εξ ου και η χαριτωμένη πόζα.

Σήμερα, οι δυο πρώην ερωτευμένοι είναι ευτυχισμένα παντρεμένοι και γονείς, όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως "είχε μετανιώσει για αυτό τον χωρισμό".

Μπλέικ και Ρόμπιν: Ιδού και οι δυο αδελφούλες σε μια πιο πρόσφατη φωτογραφία

Για την ιστορία, η Μπλέικ είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Ράιαν Ρέινολντς, με τον οποίο έχουν μαζί μια κορούλα, την Τζέιμς!