Οι πρωταθλητές του γηπέδου, στους πρωταθλητές της ζωής

16.12.2015
Οι πρωταθλητές του γηπέδου κοντά στους πρωταθλητές της ζωής! Μια πραγματικά ξεχωριστή συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά και Λευτέρης Χουτεσιώτης, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος (Αιγίου 6-8, Γουδή). Η πραγματικά σπουδαία αυτή συνάντηση που γέμισε χαμόγελα και δώρα τα παιδιά και τους γονείς της «Φλόγας» έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του μεγάλου Χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρίας «Stoiximan». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους. Φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους και πήραν αυτόγραφα. Φυσικά πήραν και τα δώρα τους. Ένα από τα παιδιά, από τα μικρότερα του ιδρύματος, έπαιξε και μπάλα με τον Φελίπε Πάρντο παίρνοντας τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου. Ήταν τέτοια η λαχτάρα των παιδιών να δουν τους ποδοσφαιριστές που κάποια εξ’ αυτών μετέθεσαν την ώρα της θεραπείας τους για να βρεθούν κοντά στην ερυθρόλευκη αποστολή αγάπης. Γονείς και παιδιά έγιναν ένα με τους παίκτες καθώς και τους κ.κ. Καρδιασμένο και Σπανουδάκη ευχαριστώντας τους γι’ αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο. Για περίπου τρία τέταρτα έμεινε στο ίδρυμα η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και της Stoiximan και λίγο πριν αποχωρήσουν δέχθηκαν τις ευχαριστίες όλων, φυσικά και της προέδρου του ιδρύματος, κας. Μαρίας Τρυφωνίδη. Μιλώντας μάλιστα στα media υποσχέθηκαν όλοι πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Οι πρωταθλητές του γηπέδου κοντά στους πρωταθλητές της ζωής! Μια πραγματικά ξεχωριστή συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά και Λευτέρης Χουτεσιώτης, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος (Αιγίου 6-8, Γουδή). Η πραγματικά σπουδαία αυτή συνάντηση που γέμισε χαμόγελα και δώρα τα παιδιά και τους γονείς της «Φλόγας» έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του μεγάλου Χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρίας «Stoiximan».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους. Φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους και πήραν αυτόγραφα. Φυσικά πήραν και τα δώρα τους. Ένα από τα παιδιά, από τα μικρότερα του ιδρύματος, έπαιξε και μπάλα με τον Φελίπε Πάρντο παίρνοντας τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου. Ήταν τέτοια η λαχτάρα των παιδιών να δουν τους ποδοσφαιριστές που κάποια εξ’ αυτών μετέθεσαν την ώρα της θεραπείας τους για να βρεθούν κοντά στην ερυθρόλευκη αποστολή αγάπης. Γονείς και παιδιά έγιναν ένα με τους παίκτες καθώς και τους κ.κ. Καρδιασμένο και Σπανουδάκη ευχαριστώντας τους γι’ αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Για περίπου τρία τέταρτα έμεινε στο ίδρυμα η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και της Stoiximan και λίγο πριν αποχωρήσουν δέχθηκαν τις ευχαριστίες όλων, φυσικά και της προέδρου του ιδρύματος, κας. Μαρίας Τρυφωνίδη. Μιλώντας μάλιστα στα media υποσχέθηκαν όλοι πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.