Παπακαλιάτης: Η άγνωστη κόντρα με τον πατέρα του!

16.12.2015
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή και πολύ πιο σπάνια για την οικογένεια του. Αν και είναι πολύ δεμένος με τα υπόλοιπα μέλη, ο Χριστόφορος όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να προστατεύσει την οικογένεια του, μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας.

Και το ίδιο προσπάθησε να κάνει, να προστατεύσει δηλαδή ένα... οικογενειακό μυστικό που ήταν για εκείνον για πολλά χρόνια το «αγκάθι» στην ψυχή του. Μάλιστα, όταν ο Παπακαλιάτης άρχισε να αποκτά δόξα και φήμη μέσα από την τηλεόραση, έψαχναν να μάθουν για εκείνον όλο και περισσότερα, σκαλίζοντας σε πολύ προσωπικά χωράφια.

Και κάπου εκεί, έγινε η αποκάλυψη:

Ο Χριστόφορος δε μιλούσε με τον πατέρα του, Μανώλη!

Οι δυο άντρες είχαν «συγκρουστεί» όταν ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ισχυρός επιχειρηματίας, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να γίνει ο γιος του ηθοποιός, αντί να αναλάβει την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Κρήτη. Ο Χριστόφορος εναντιώθηκε στον πατέρα του, ακολουθώντας το δρόμο της Υποκριτικής, ενώ όπως αναφερει το δημοσίευμα YOU, εκτός από την κόντρα, ο ηθοποιός δε μπορούσε να συγχωρέσει στον πατέρα του τον άσχημο χωρισμό με τη μητέρα του.

Πάντως, σήμερα οι δύο άνδρες έχουν αφήσει πίσω τις άσχημες και δύσκολες μέρες του παρελθόντος. Όπως αναφέρει το You, η συμφιλίωσή τους έγινε πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν ο πατέρας του έδωσε το «παρών» του στην επίσημη πρεμιέρα του «Αν». Πατέρας και γιος πόζαραν αγκαλιασμένοι, σα να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα.